VORES PROFIL

Opholdsstedet "Ugledigevej 26” er et opholdssted med plads til fem unge i alderen 13-24 år, som lever i et familielignende miljø i trygge rammer i et naturskønt landsbymiljø i det sydlige Sjælland. Der er nærhed til uddannelsestilbud, handelsliv og kulturelle tilbud. Derudover er der oprettet tre eksterne pladser for den samme målgruppe.

 

Vi arbejder grundlæggende ud fra et humanistisk menneskehensyn, hvor det enkelte individ prioriteres højt. Der sættes fokus på den unge gennem udarbejdelse af en individuel handle- og behandlingsplan.

 

Vi skaber trygge rammer for den unge og styrker dennes selvværd. Vi integrerer den unge i det omgivende samfund med en naturlig indfaldsvinkel til fortsat uddannelse og beskæftigelse. Og vi respekterer naturligvis de unges privatliv.

Søren Spondex Pedersen

Daglig leder

Vores motto - Vi støtter dig!

Støtten hos os er omsorg og anerkendelse - de to nøglebegreber i vores pædagogiske tilgang. Omsorg er nødvendig og vigtig for alle, men især for unge med vanskeligheder. ​Anerkendelse er det vigtigste i vores kontakt med hinanden. Gennem anerkendelse bygger vi hinanden op, så både personale og beboere trives.

Læs mere om vores grundlag her...

Historien

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Ugledigevej 26 har været opholdssted i mange år. Billederne her er fra den gamle hjemmeside, www.ugledige.dk. Klik for at se dem i fuld størrelse.